ARTA EDUCATIEI

EXPLORATORI CENT AI ARTEI CUNOASTERII

Exploratori CENT ai Artei cunoaşterii

Cercul de elevi  a Colegiului Economic "Nicolae Titulescu" Baia Mare, pe care îl coordonez şi în cadrul căruia efectuăm proiecte interdisciplinare. În calitate de profesor calificat pe disciplinele fizică, chimie şi informatică am reuşit să utilizez aceste cunoştinţe în a coordona proiecte pe direcţii diferite, adaptate aptitudinilor elevilor mei. 

Am descoperit calităţi deosebite şi am avut bucuria ca pe lângă performanţe la disciplina de bază- fizica, să obţin premii la concursul de reviste şcolare şi să îmbogăţesc dotarea laboratorului cu proiecte artizanale - de creaţie proprie, foarte utile în lecţiile de predare-evaluare. Fiecare an şcolar se finalizează cu expunerea lucrărilor în cadrul expoziţiei ECO-FIZICA. 

Mereu  încerc să adaptez modul de predare-învăţare la nivelul observat pe site-urile educaţionale . Astfel  am creat site-uri de colaborare şi informare  prin care doresc ca elevii să-şi însuşească elementele esenţiale de comunicare şi de operare PC: 

https://sites.google.com/site/camyprojects/

 

 

 

 

Evenimente expoziţionale 

Proiecte realizate de elevi 2009-2010

Proiectul "eco-fizica"-steagul Verde Cent Slideshow: PROF.CARMEN’s trip to Baia Mare, Maramures County, Romania was created by TripAdvisor. See another Baia Mare slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

Premiere ECO-FIZICA 2010 on PhotoPeach  

Members Area

INREGISTRARE :

Bine ati venit !

Scopul acestui Site este de a face cunoscute actiunile din cadrul Cercului de fizica al Colegiului Economic "Nicolae Titulescu" Baia Mare si din cadrul parteneriatului regional " Dinamica mintii in studiul fenomenelor fizice", pentru a mari numarul de participanti la actiunile prezentate si a diversifica activitatile. Asteptam colaborare in domeniul fizicii, chimiei si informaticii.


Newest Members

Twitter

Recent Photos

Recent Blog Entries

Recent Forum Posts