ARTA EDUCATIEI

EXPLORATORI CENT AI ARTEI CUNOASTERII

REVISTE AN ŞCOLAR  2008-2009

REVISTE AN ŞCOLAR 2009-2010

Reviste create de membrii cercului "Exploratori CENT ai artei cunoaşterii "

 Pentru a oferii şansa de a se exprima şi elevilor mai puţin interesaţi de partea practică a proiectelor de fizică, am format echipe care sub îndrumarea mea să creeze publicaţii de interes de grup sau general. În acest sens, am colaborat cu D-nul Nicoară Mihali- Redactor al Casei Corpului Didactic Baia Mare,  care în calitate de specialist, cu mult tact şi multă dăruire, a ajutat cu sfaturi elevii pentru a-şi alinia proiectele de reviste la standardele impuse de acest domeniu de creaţie.

Revistele s-au bucurat de succes atât în prima ediţie a concursul de reviste la care am participat mai.2009, cât mai ales la a doua ediţie -mai.2010, când toţi elevii prezenţi la concurs au primit premii I şi II pe secţiuni. 

 

REVISTA MISTERELE NATURII
REVISTA LA NOI ÎN MARAMU'

Members Area

INREGISTRARE :

Bine ati venit !

Scopul acestui Site este de a face cunoscute actiunile din cadrul Cercului de fizica al Colegiului Economic "Nicolae Titulescu" Baia Mare si din cadrul parteneriatului regional " Dinamica mintii in studiul fenomenelor fizice", pentru a mari numarul de participanti la actiunile prezentate si a diversifica activitatile. Asteptam colaborare in domeniul fizicii, chimiei si informaticii.


Newest Members

Twitter

Recent Photos

Recent Blog Entries

Recent Forum Posts